Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Merit Media al actief in negen Europese landen

Zoals het spreekwoord zegt: 'Goede wijn behoeft geen krans!'. 

Zonder directe internationale ambities wordt het TINS narrowcasting systeem ondertussen al in 9 Europese landen gebruikt.

Uiteraard heeft Nederland onze grootste focus, maar het is duidelijk, een goed narrowcasting systeem is universeel én internationaal.

Want of een vestiging nu in Uden, Scherpenzeel of Milaan staat, als er maar stroom en een internetverbinding is, dan is professioneel informatie verschaffen via een scherm een peuleschil.

Het enige dat vanuit Nederland verzonden moet worden is een TINS speler. Een LED scherm is vaak prima lokaal te verkrijgen.

Maar uiteraard kunnen we ook een totaal-oplossing naar uw buitenlandse vestiging sturen. Een goed voorbeeld daarvan is de interactieve toepassing bij Xooon.

Narrowcasting bij Xooon Orvault

Deze week wordt al weer de 80ste Xooon winkel uitgerust met een compleet interactief systeem (NEC LED touchmonitor en TINS OPS computer) en deze keer in het Franse Orvault.

In de praktijk merken we dat internationale bedrijven ons narrowcasting systeem vooral gebruiken om 'intern' met hun buitenlandse collega's te communiceren. Wat ja, dan klop je niet 1-2-3 zo maar even aan. Een digitaal scherm binnen een buitenlandse vestiging is eenvoudig vanuit het kantoor in Nederland aan te sturen en dit zorgt direct voor een toename in de betrokkenheid over en weer tussen de diverse landen-organisaties.

Wilt u meer weten over interne communicatie binnen een internationaal bedrijf? Neem dan even contact met ons op.

Gratis Narrowcasting ProefGratis Narrowcasting Check

 

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
15 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring