Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

ISE 2023 van start!

Van 31 januari tot en met 3 februari is de Fira Barcelona Gran Vira weer het toneel van de grootste beurs ter wereld op het gebied van AV en systeemintegratie: Integrated Systems Europe (ISE).

Sinds 2004 groeit het jaarlijkse vierdaagse evenement ieder jaar, dit jaar is de beurs maar liefst 30% groter dan de editie in 2022, die meer dan 830 exposanten en 90.000 bezoeken aan de beursvloer had. Dit jaar zijn er meer dan 900 exposanten, naar verwachting zal dit jaar de magische grens van 100.000 bezoekers verbroken worden.

Een zeer belangrijk onderdeel, met tevens een geheel eigen beurshal, is digital signage; in Nederland beter bekend als narrowcasting. Hier kan je kennis maken met de laatste ontwikkelingen en nieuwste (visuele) technieken die door diverse leveranciers komend jaar op de markt worden gebracht.

Duurzaamheid
Dat duurzaamheid een hot item is vandaag de dag is algemeen bekend, dit zien we ook terug op de beursvloer.
Zo heeft displayleverancier Philips op de beurs een “open2change” stand waar men een aantal baanbrekende productoplossingen zal demonstreren. Een tipje van de sluier: ’s werelds meest energie-efficiënte, milieuvriendelijke digital signage-assortiment wordt gelanceerd en zal tevens te bewonderen zijn. “Met deze lancering spelen we in op de vraag naar duurzame en milieubewuste oplossingen die resulteren in lagere bedrijfskosten en een langere levensduur”, aldus de displayleverancier.

Uiteraard volgen wij, als narrowcastingspecialist, alle ontwikkelingen op de voet! Op deze manier kunnen wij u goed (blijven) informeren en adviseren over de nieuwste innovaties, technieken en trends op het gebied van narrowcasting en AV.

Bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van narrowcasting? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring