Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Het WK Voetbal in Rusland staat voor de deur!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Een flinke deceptie dat het Nederlands elftal zich niet heeft weten te plaatsen is het natuurlijk wel, maar toch gaat het WK Voetbal op donderdag 14 juni van start. In een kleine maand tijd strijden 32 teams voor de felbegeerde gouden beker!

Voor het gastland, Rusland, is het de tweede keer dat ze een groot toernooi mogen organiseren. In 2014 was Rusland namelijk ook gastland voor de Olympische Winterspelen. Voor het WK Voetbal heeft Rusland 11 speelsteden bekend gemaakt waar de wedstrijden zullen worden gespeeld. Dit gaat gebeuren in Jeksterinenburg, Kaliningrad, Moskou, Nizjni Novgorod, Kazan, Samara, Saransk, Volgograd, Rostov, Sotsji en Sint-Petersburg. In de stadions kunnen variërend van 43.000 tot bijna 90.000 toeschouwers de wedstrijden volgen.

Dat een WK Voetbal altijd behoorlijk leeft in een land als Nederland is natuurlijk geen grote verrassing. Grote beeldschermen in de stad, evenementen, poule-klassementen op het werk en compleet versierde wijken, het hoort er allemaal bij. Des te jammer dat de oranje versiering dit jaar in de kast kan blijven.

Om toch een beetje het WK Voetbal gevoel “in huis” te halen hebben we binnen het TINS narrowcasting systeem weer tal van leuke content-items klaargezet voor onze klanten. Zo tellen we af naar de aftrap van het WK, zijn er diverse leuke animaties over mascotte’s en stadions, is er divers leuk filmmateriaal, een nieuwsfeed en houden we per dag het speelschema bij. Actuele poule-klassementen houden we, gezien het ontbreken van Oranje, dit jaar achterwege. Desalniettemin is er genoeg leuke content om de WK Voetbal sfeer toch een beetje in huis te halen.

Wilt u hier mee over weten of bent u misschien wel op zoek naar een dynamisch medium om dit soort informatie aan uw doelgroep(en) beschikbaar te stellen? Bel ons gerust!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444