Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Behoefte aan een video-call? Wij staan voor je klaar!

“Heel Nederland moet zich voorbereiden op een samenleving waarin de komende tijd 1,5 meter afstand van elkaar moet worden gehouden”. Dat waren de woorden van premier Mark Rutte tijdens zijn toespraak inmiddels bijna een maand geleden. Het uitvinden en uitvoering geven aan deze “anderhalvemetermaatschappij” blijkt een hele opgave. Of het nu gaat om je privéleven of je werk het raakt iedereen binnen de samenleving.

De afgelopen weken hebben we door creatief te zijn en goede afspraken te maken binnen onze organisatie een modus gevonden binnen de grenzen van de anderhalvemetermaatschappij. Zo is ons kantoor op werkdagen altijd bemand, is de TINS managementdesk gewoon bereikbaar op het algemene nummer en zijn de accountmanagers direct te bereiken via hun mobiele nummer of per e-mail.

Toch blijkt het in de praktijk niet altijd eenvoudig te zijn om alles op afstand via de telefoon of e-mail te regelen. Dit zijn vaak de situaties waarin we voorheen een face to face gesprek hadden, gelukkig hebben we de afgelopen weken ervaren dat een videocall een uitstekend alternatief is. Of het nu gaat om het beantwoorden van specifieke vragen, een verzoek tot het maken van content of een kennismakingsgesprek, we staan je graag face to face te woord via een live videoverbinding!

Kortom, mocht je behoefte hebben aan een face to face gesprek of wil je graag kennismaken met ons bedrijf en product en dienstverlening schroom dan niet om contact op te nemen! Wie weet spreken we elkaar binnenkort face to face op afstand!

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring