Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De organisatie

Merit Media bestaat uit een sterk toegewijd team van verschillende disciplines. Met ruim negentien jaar ervaring in de narrowcastingmarkt heeft Merit Media een sterke naam verworven binnen de branche.

Alle medewerkers binnen de organisatie rapporteren direct aan de directie om interne communicatielijnen zo kort mogelijk te houden. In de praktijk betekent dit dat iedereen elke klant tot in detail kent. Bij ons zult u nooit van het kastje naar de muur worden verwezen.Nooit last van zwarte schermen

Wat doen jullie dan?
Iedereen binnen Merit Media is maar met één ding bezig: zorgen dat uw boodschap altijd op het gewenste tijdstip op de meest effectieve wijze naar voren komt. Dat betekent dat de techniek moet werken, de content messcherp moet zijn en dat alles actueel is en recht in het hart van de ontvanger terecht komt. Als klant betekent dit dat u in de praktijk het meest contact zult hebben met onze medewerkers van de TINS Management Desk (TMD).

Zij monitoren dagelijks de werking van uw systeem en zijn bereikbaar voor al uw vragen. Dit kan variëren van vragen over het systeem, de boodschappen die u op het scherm wilt tonen of bijvoorbeeld het aanpassen van een speellijst.

Zelfs als u niet belt, kijken zij dagelijks 'over uw schouder' mee of alles draait zoals het moet en is afgesproken. Wedden dat zij altijd eerder dan u zien wanneer uw scherm om wat voor een reden dan ook op ’zwart’ staat? En aan zwarte schermen hebben we een gruwelijke hekel!

Wilt u weten wat we precies te bieden hebben? Klik dan hier.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring