Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BAM-huis Amsterdam

Koninklijke BAM Groep N.V. is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. De werkmaatschappijen van BAM zijn actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede in Publiek-private samenwerking. Jaarlijks brengen zij duizenden projecten tot stand welke vaak worden gekenmerkt door complexiteit en/of de grote omvang ervan.

Alle bouwprojecten worden per regio gecoördineerd en gefaciliteerd vanuit één centraal regiokantoor, ook wel “BAM-huis” genoemd. Een van deze regiokantoren is gevestigd in Amsterdam. Deze locatie bied onderdak aan verschillende entiteiten binnen de BAM organisatie zoals BAM Wonen speciale projecten, BAM Bouw en Techniek regio Noordwest en BAM Wonen nieuwbouw concepten.

Doelstelling
Het verbeteren van de interne communicatie bij de verschillende divisies en het informeren van bezoekers.

Resultaat
In het gehele kantoorpand zijn op strategische punten schermen geplaatst die gekoppeld zijn aan het TINS narrowcastingsysteem. Medewerkers en bezoekers worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws omtrent de organisatie, uiteraard gebeurt dit volledig in de BAM huisstijl. Naast het nieuws van organisatorische aard is er ook ruimte voor algemene nieuwsgaring zoals (regionaal) nieuws en informatie over het actuele weer- en verkeer.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring