Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BAM Bouw en Techniek - Project: Accelerator

BAM Bouw en Techniek gaat in opdracht van Kadans Science Partner een duurzaam multi-tenant gebouw realiseren in het Utrecht Science Park. Accelerator wordt hét nieuwe R&D innovatiecentrum op het Utrecht Science Park. Met 22.500 m2 verdeeld over twaalf verdiepingen biedt Accelerator ruimte voor groeiende, innovatieve bedrijven actief in de Life Sciences. Het prominente gebouw bij de entree van het Utrecht Science Park wordt bovendien een levendig centrum, met restaurant, meet & greet-faciliteiten en een auditorium, waar de gehele community op het Utrecht Science Park gebruik van kan maken.

BAM Bouw en Techniek - Grote Projecten is binnen het team verantwoordelijk voor de engineering en integrale – zowel bouwkundig als installatietechnisch – realisatie van het gebouw. BAM Advies & Engineering is als hoofdconstructeur verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking van Accelerator.

Doelstelling
Het verbeteren van de interne communicatie.

Resultaat
Het TINS narrowcastingsysteem is gekoppeld aan 3 strategisch gemonteerde schermen in diverse ruimtes in de bouwunit. Zowel in de kantooromgeving als in de kantine zijn de schermen zichtbaar .Via het systeem wordt er informatie over het project en ander bouw-gerelateerd nieuws gedeeld met alle betrokken partijen zoals medewerkers en onderaannemers. Daarnaast wordt het algemene nieuws vanuit de Koninklijke BAM groep getoond en is er ruimte voor algemeen nieuws, weer- en verkeersinformatie.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring