Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BAM Bouw en Techniek - Industrie

Koninklijke BAM Groep N.V. is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. De werkmaatschappijen van BAM zijn actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede in Publiek-private samenwerking. Jaarlijks brengen zij duizenden projecten tot stand welke vaak worden gekenmerkt door complexiteit en/of de grote omvang ervan.

Alle bouwprojecten worden per regio gecoördineerd en gefaciliteerd vanuit één centraal regiokantoor, ook wel “BAM-huis” genoemd. Een van deze regiokantoren is gevestigd in Rotterdam. De locatie bied onderdak aan  BAM Bouw en Techniek - Industrie. Deze BAM entiteit is gespecialiseerd in infrastructuren voor elektriciteit, high purity systemen en energiemanagement. Ze zijn met name actief in de wereld van olie & gas, chemie, infrastructuur, farmacie, water, afvalverwerking en high tech. 

Doelstelling
Het verbeteren van de interne communicatie bij de verschillende divisies en het informeren van bezoekers.

Resultaat
In het gehele kantoorpand zijn op strategische punten schermen geplaatst die gekoppeld zijn aan het TINS narrowcastingsysteem. Medewerkers en bezoekers worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws omtrent de organisatie, uiteraard gebeurt dit volledig in de BAM huisstijl. Naast het nieuws van organisatorische aard is er ook ruimte voor algemene nieuwsgaring zoals (regionaal) nieuws en informatie over het actuele weer- en verkeer.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444