Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Wie o wie maakt de 100.000ste!?

Ruim 16 jaar geleden zijn Hans van Leth en Marc Sytsema van start gegaan met hun onderneming Merit Media. Destijds stond narrowcasting, ook wel beeldschermcommunicatie genoemd, nog helemaal in de kinderschoenen! Hun ambitie was een kleine flexibele organisatie op te zetten, welke gebruik maakt van diverse externe professionals. Niet alleen de techniek maar juist de effectiviteit van de narrowcasting-boodschap van de klant staat daarbij vanaf dag één centraal.

Dagelijks zijn de collega’s van de TINS management desk (TMD) bezig om samen met onze klanten hun narrowcasting-systeem zo effectief mogelijk in te zetten. Dit doen zij bijvoorbeeld door alle gemaakte content kritisch te bekijken. Is er bijvoorbeeld genoeg tijd om een boodschap te lezen? Past de boodschap binnen de narrowcasting-kaders, het “kort en bondig communiceren”. Of wellicht is er een Roll your Own template die beter past bij een boodschap? Kortom, is er een aanleiding om een positieve bijdrage te leveren aan de communicatiedoelstelling dan schromen zij niet om even contact op te nemen.

Dit klinkt misschien een beetje als “Big brother is watching you” of misschien denk je in eerste instantie dat dit belerend overkomt. Gelukkig is het tegendeel waar! Deze extra service wordt juist erg gewaardeerd blijkt uit de reviews van onze klanten. 

Door de jaren heen zijn er enorm veel content-producties gemaakt in CMS van het TINS narrowcasting-systeem! Het overgrote deel bestaat uit content die voortkomt uit de unieke Roll-your-Own editor, met deze handige tool maak je binnen één minuut een professionele geanimeerde presentatie geheel conform huisstijl. Daarnaast worden er op dagbasis ook de nodige foto’s, video’s, PDF- en JPEG-bestanden geüpload door onze klanten in het online CMS. De teller staat inmiddels op ruim 98.000 unieke presentaties, het zal dan ook niet lang meer duren voor we de 100.000ste presentatie mogen verwelkomen. Zo veel unieke presentaties(!), vanzelfsprekend zijn wij enorm trots op deze prestatie. Deze mijlpaal zullen wij dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De persoon en uiteraard de organisatie die verantwoordelijk is voor 100.000ste presentatie zal door ons in het zonnetje worden gezet.
Wil jij de boeken in gaan als maker van de 100.000ste presentatie? Houd dan onze socials goed in de gaten! We zullen de komende weken regelmatig updates geven over de actuele stand van zaken!

Maak je nog geen gebruik van het TINS narrowcasting-systeem? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en wie weet maak jij binnenkort wel die felbegeerde presentatie!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring