Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Tour de France 2015

Auteur: 
Leslie Stubbs

Het kan u haast niet ontgaan zijn: de 102e editie van de Tour de France is afgelopen zaterdag van start gegaan in ons eigen Utrecht!
 
De eerste twee etappes zijn in Nederland, waarna er nog twee etappes door het Belgische land volgen.
Na een aantal etappes in het noordwesten van Frankrijk stappen de renners in het vliegtuig naar de zuidelijke Pyreneeën, waarna een korte tussenfase op weg naar de Alpen volgt. Daar zullen de renners aan de bak moeten om de bergen te bedwingen. Traditiegetrouw zal de finish van de Tour de France plaatsvinden op de Champs-Élysées in Parijs.

Dit prachtige sportevenement kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Vandaar dat we vanaf nu dagelijks zowel het algemeen klassement als de etappe uitslag bijhouden binnen het TINS narrowcasting systeem. Leuk om uw klanten, bezoekers en/ of personeel up-to-date te houden omtrent de laatste standen. Ook hebben we een speciale Tour de France live-feed vanuit Nu.nl beschikbaar gesteld in het systeem voor het laatste nieuws.

Meer weten of bent u wellicht ook op zoek naar een mooi systeem om dergelijke informatie naar uw doelgroep te communiceren? Neem gerust contact met ons op.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444