U bent hier

Support onze collega Dennis tijdens zijn maand STEPtember!

Auteur: 
Leslie Stubbs
Deel deze pagina

Vandaag is het 1 september. Voor Dennis en zijn gezin (en vele andere gezinnen wereldwijd) is dit het startsein van een bijzondere maand, namelijk STEPtember.

Deze maand staat in het teken van Cerebrale Parese (houdings- en bewegingsstoornis die zijn oorzaak heeft in de hersenen). Dennis en zijn vrouw hebben hier elke dag mee te maken aangezien deze diagnose is gesteld bij hun zoon.

Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd wordt er in de maand september aandacht gevraagd voor deze aandoening. Dit gebeurt onder andere door in actie te komen. Zoals de naam STEPtember al doet vermoeden is het de bedoeling dat er de gehele maand september flink wordt doorgestapt. Iedere deelnemer van STEPtember heeft als doel minimaal 10.000 stappen per dag te zetten, wat gelijk staat aan ongeveer 7,5 km wandelen.

Het zetten van deze 10.000 stappen per dag heeft uiteraard een doel. Naast aandacht voor Cerebrale Parese zijn alle deelnemers op zoek naar STEPtember donateurs. Het geld dat met deze actie wordt opgehaald gaat naar de Stichting BOSK. Deze stichting vertegenwoordigd en behartigt de belangen van ruim 60.000 leden die dagelijks direct of indirect te maken hebben met Cerebrale Parese.

Voor deze gelegenheid heeft Dennis een persoonlijke STEPtember pagina waar je direct een donatie over kunt maken voor deze goede zaak. Daarnaast zal hij een dagboek gaan bijhouden, zodat iedereen hem deze maand kan volgen en kan zien of hij die 10.000 stappen per dag wel gaat halen.

Uiteraard steunen wij Dennis tijdens dit sportieve avontuur. Niet alleen financieel met een mooie donatie, maar ook mag hij ons op kantoor de komende maand (minimaal 3x per dag) van koffie voorzien. Hoe kom je anders aan 10.000 stappen per dag? ;-)

Wil je Dennis ook steunen door middel van een donatie? Bezoek nu zijn persoonlijke STEPtember pagina voor een mooie gift en alle overige informatie.

We wensen Dennis en zijn gezin ontzettend veel succes de komende maand!

Twitter update
Contact

We willen graag contact met u!

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444