Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Ruim 20.000 presentaties via TINS

Auteur: 
Marc Sytsema

Bij de ontwikkeling van een web-based Content Management Systeem ga je uit van een aantal uitgangspunten: bedieningsvriendelijkheid, snelheid van werken, kwaliteit van het eindproduct, flexibiliteit en de mogelijkheden van elke browser-omgeving. 

Met deze basiselementen in onze gedachten en de voortdurende drang van Merit Media om een dienst te leveren welke niet slechts gaat om de techniek, maar juist ook om de communicatiekracht van het medium narrowcasting, zijn TINS-elementen als MoodClips, Specials en de Roll Your Own-functie ontwikkeld.

Met deze laatste online productietool kunnen klanten binnen enkele tientallen seconden zelf professionele Flash-animaties maken, zonder enige ervaring of kennis van grafische software pakketten.

En uiteraard alles volledig in de huisstijl van de klant.

Dat deze functie onder onze klanten bijzonder populair is, wijst het feit wel uit dat er in enkele jaren tijd duizenden van dit soort presentaties gemaakt zijn door klanten zelf.

Afgelopen woensdag werd een mooie mijlpaal bereikt. Toen werd de 20.000ste presentatie gemaakt!

Wilt u zelf zien en ervaren hoe eenvoudig en professioneel onze Roll Your Own-functie werkt? Bel dan met Hester Naaktgeboren (076-5244877) of stuur haar een email (hester.naaktgeboren@meritmedia.nl). Zij maakt graag een afspraak met u om te zien wat het TINS narrowcasting systeem voor u en uw organisatie kan betekenen en hoe uw een echte 'grafische (narrowcasting) vormgever' kunt worden.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring