Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro!

Auteur: 
Leslie Stubbs

2016 is een sportief jaar. Het EK voetbal en de Tour de France zijn pas net achter de rug en nu is het tijd voor het volgende grote sportevenement: De Olympische Spelen in Rio de Janeiro! 

Het is voor het eerst dat de zomerspelen in Zuid-Amerika worden gehouden. De stad werd verkozen boven Madrid, Tokio en Chicago.

Het evenement start op vrijdag 5 augustus. Vanaf dat moment zullen 10.500 atleten uit 206 landen hun uiterste best gaan doen om medailles binnen te halen in 28 sporten en 42 disciplines.

Uiteraard hebben wij weer de nodige content voor op de schermen beschikbaar gesteld. Alle Merit Media klanten hebben nu toegang tot een aparte bibliotheek waarin allerlei content staat. Zo heeft men gebruik kunnen maken van een Countdown waarin werd afgeteld naar de aftrap van het evenement. Daarnaast hebben we leuke algemene foto’s en hebben we weer een actuele nieuwsfeed, waarin de laatste berichtgeving omtrent de Spelen automatisch op de schermen getoond kan worden. Het enige dat men hoeft te doen is de betreffende presentatie van rechts naar links slepen!

Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring