Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Olympische Winterspelen 2014

Auteur: 
Hester Naaktgeboren

2014 wordt een sportief jaar! Het eerste grote sport event staat al weer voor de deur: De Olympische Winterspelen in Sochi!

Heeft u er ook al helemaal zin in om zittend voor de buis onze schaatsers aan te moedigen? Tel dan samen met Merit Media af tot de opening van de Olympische Spelen!

Vanaf nu is de nieuwe bibliotheek Olympische Spelen Sochi 2014 voor u toegankelijk. Hierin vindt u leuke filmpjes en sfeerfoto's om uw speellijst(en) helemaal klaar te maken voor de Winterspelen. Ook vindt u een Countdown Template die de dagen, uren, minuten en seconden aftelt tot de Olympische Spelen van start gaan.

Met deze template in uw speellijst(en) vermeldt u ook alvast dat u vanaf 7 februari volledig up-to-date nieuws op uw beeldscherm(en) vertoond. Vanaf 7 februari zal er namelijk ook een speciale Olympische Spelen Nieuws Template voor u beschikbaar worden gemaakt, waarmee u al uw klanten/bezoekers/personeel kunt vermaken met de laatste berichten uit Sochi.

Vanuit de Olympische Spelen bibliotheek kunt u al deze presentaties gemakkelijk in uw speellijst(en) slepen, maar mocht u hulp nodig hebben kunt u contact opnemen met de Tins Management Desk via TMD@meritmedia.nl, wij helpen u graag verder!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444