Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe Twitter template

Auteur: 
Hester Naaktgeboren

Social Media is voor de één een prachtig communicatiemiddel en voor de ander nog een raadsel. Hoe je het ook bekijkt, het is een belangrijk onderdeel van het sociale, én het zakelijke leven geworden!

Bent u actief op Twitter? Vertel het uw kijkers dan via uw scherm(en)!

Speciaal voor dit doel hebben we naast onze Facebook animatie nu ook een nieuwe Twitter animatie gemaakt.
Een 6-tal Twitter-vogels laat om de beurt uw boodschap zien en doen dit elk seizoen in een andere setting. Of het nu hartje winter of hoog zomer is; met deze template tweet u altijd in stijl!

U kunt de presentatie zelf vanuit de Specials bibliotheek in uw speellijst slepen. In het rijtje met iconen links naast de presentatie vindt u het Dyna-teksten wijzigen icoon. Als u hier op klikt kunt u verschillende zoektermen invoeren:

Om de laatste 6 tweets van uw organisatie te tonen dient de naam van uw account te worden ingegeven. Voorbeeld: MeritMedia.
Om een zoekopdracht naar een hashtag te geven moet deze hashtag worden ingegeven. Voorbeeld: #narrowcasting.
Om een zoekopdracht naar een bepaald gewoon woord te geven moet dit woord worden voorafgegaan door twee hashtags: Voorbeeld: ##beeldscherm.

Uiteraard helpen wij u graag met deze presentatie. Door een e-mailbericht te sturen naar tmd@meritmedia.nl zorgen wij dat de Twitter template in uw speellijst(en) komt te staan!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring