Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe medewerkers stellen zich voor...

Auteur: 
Leslie Stubbs

Per 20 februari zijn Dennis Coremans en Anne Willems gestart als Account Manager bij Merit Media.

In hun dagelijkse werkzaamheden zullen zij zowel bestaande- als nieuwe klanten informeren en enthousiasmeren over ons mooie narrowcasting product en dito dienstverlening.

Hieronder een kort voorstelrondje van deze twee nieuwe Merit aanwinsten:

Dennis Coremans
“Mijn naam is Dennis Coremans en ben sinds 20 februari werkzaam als Account Manager bij Merit Media. Ik zal samen met mijn collega’s van de TINS Management Desk uw contactpersoon zijn betreffende al uw vragen omtrent ons mooie narrowcasting systeem!

Naast mijn werkzaamheden bij Merit Media ben ik trotse vader van mijn zoontje Boaz (2 jaar). Daarnaast ben ik graag sportief bezig waarin hardlopen mijn passie is.

Voorheen ben ik 11 jaar werkzaam geweest bij retailer Halfords Nederland waarin ik in de loop der jaren verschillende functies heb uitgevoerd.

Ik hoop u in de loop van de komende weken te mogen begroeten en kijk uit naar een goede samenwerking! We zien of spreken elkaar vast snel.”

Anne Willems
“Ik ben Anne Willems en sinds 20 februari werkzaam bij Merit Media als Account Manager. Ik ben volwaardig lid van de TINS Management Desk en zal onze klanten enthousiast bijstaan met raad en daad.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij mijn paard. Ik ben enthousiast dressuuramazone en in de weekenden ook geregeld op concours te vinden. Verder houd ik van gezellige avondjes met vriendinnen, Frankrijk, de Franse taal en (wintersport)vakantie.

Ik ga fulltime aan de slag bij Merit Media dus grote kans dat als u ons nodig hebt, u mij een keer aan de telefoon krijgt!”

Voor al uw narrowcasting vragen kunt u vanaf nu contact met hen opnemen op 085-4018444.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring