Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe content | Blijf op de hoogte van de Tour de France

Het is bijna juli, voor menig wielerfan een belangrijke periode in het jaar, de Tour de France staat op het punt van beginnen! De tourkaravaan trek weer door het Franse landschap waarbij wielrenners vanuit de hele wereld strijden om de felbegeerde gele trui. Dit jaar is de start op 1 juli in het Spaanse Baskenland en eindigt op 23 juli in de franse hoofdstad: Parijs.

Grote (sport)events trekken de aandacht!
Grote sport events zoals de Tour de France zijn enorm populair en spreken een groot publiek aan. Het is dus slim om via jouw narrowcastingsysteem informatie te verstrekken over deze events. Je zult merken dat je direct meer kijk- en attentiewaarde genereert én dat is natuurlijk wat je wilt bereiken. Meer aandacht voor de Tour de France updates op het narrowcastingscherm zorgen voor automatisch voor meer aandacht voor andere berichten zoals interne mededelingen!

Gratis kant-en-klare content!
Om er voor te zorgen dat de eindgebruikers van het TINS narrowcastingsysteem eenvoudig kunnen inhaken op dit evenement hebben we een speciale bibliotheek beschikbaar gemaakt met kant-en-klare Tour de France content.
Je kunt bijvoorbeeld het algemeen klassement of de etappe-uitslagen volledig geautomatiseerd vertonen, op deze manier betrek je de kijker eenvoudig bij de Tour de France. Zo blijft het publiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze gedurende deze periode op de hoogte blijven van het verloop van de race.
Maar dat is niet alles! We hebben ook een speciale Tour de France nieuwsfeed beschikbaar gesteld. De feed voorziet de uitzending van het allerlaatste Tour de France nieuws, vers van de pers!

Ben jij nog niet bekend met narrowcasting? Dan is dit wellicht het moment om kennis te maken! Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. 

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
28 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring