Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuw: Instagram op TINS Narrowcasting!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Zowel privé als zakelijk vliegen de tweets, likes en status updates ons om de oren. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of en hoe klanten hun social media kunnen integreren binnen hun narrowcasting-netwerk.

Het is binnen het TINS narrowcasting systeem al geruime tijd mogelijk om je Facebook-pagina onder de aandacht te brengen en je laatste Twitter-berichten te tonen. Vanaf nu is het ook mogelijk om je Instagram-account te koppelen en je berichten te tonen op het narrowcasting-netwerk!

Instagram is een van de meest populaire sociale netwerken van dit moment, met ruim 800 miljoen gebruikers in 2018. Via dit platform laat je je mooiste foto’s zien, die je direct kunt delen met de rest van de wereld. Miljoenen gebruikers wereldwijd posten dagelijks hun favoriete foto’s die je aan de hand van filters en andere foto-bewerkingsopties nóg mooier kunt maken. In 2016 kwam Instagram merken en bedrijven tegemoet door het introduceren van nieuwe zakelijke mogelijkheden. Zo is het sindsdien mogelijk om een bedrijfspagina op te richten, statistieken te kunnen vergaren en eenvoudig gesponsorde berichten te plaatsen.Sindsdien wordt het platform ook op corporate niveau veel ingezet om de merkidentiteit en beleving te versterken. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen visuele content sneller verwerken dan tekst, wat we ook al zo'n 13 jaar propageren bij het gebruik van narrowcasting. Dit maakt Instagram een handig medium om mensen kennis te laten maken met een bedrijf en de producten en/of diensten die ze levert. Ook worden de foto’s geïndexeerd door middel van hashtags. Door de juiste hashtags worden weer veel nieuwe bezoekers (en dus nieuwe volgers) naar je bedrijfspagina getrokken.

We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om binnen ons narrowcasting-systeem een mooie oplossing te vinden voor het crossmediaal integreren van deze merkbeleving van een betreffende bedrijfspagina. Het resultaat is een zeer gebruiksvriendelijke koppeling die real-life je bedrijfspagina (en beschrijving) toont en vervolgens de laatste foto’s/posts ophaalt. Uiteraard volledig geanimeerd en met de mogelijkheid om deze conform huisstijl te tonen.

Meer weten? Of zoekt u Merit Media op social media? Wij zijn actief op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring