Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

NIEUW: Bibliotheken overzichts-pagina!

Auteur: 
Hester Naaktgeboren

Bent u op zoek naar die ene mooie Moodclip of die leuke feestdag presentatie die u eerder had gezien? Vanaf vandaag kunt u in één oogopslag snel en makkelijk zien wat het aanbod van onze content is!

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een visueel aantrekkelijke oplossing voor ons grote content aanbod. Met de nieuwe bibliotheken overzichtspagina is het zoeken en toevoegen van presentaties nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk geweest.

In plaats van lijsten werken we vanaf nu met één pagina waarop alle bibliotheken en presentaties te vinden zijn. Als u ingelogd bent in TAN dan vindt u deze pagina onder Presentaties » Bibliotheken.

Kijkt u liever een tutorial dan dat u teksten leest,
bekijk dan nu dit filmpje en ga meteen aan de slag!
 

Elke bibliotheek heeft een aantal voorbeeldfoto's zodat u een idee krijgt van de inhoud. Vervolgens kunt u via een klik op de button de presentaties in deze bibliotheek bekijken door naar rechts te scrollen en indien gewenst meteen aan uw speellijst(en) toevoegen.

Presentaties zijn op alfabet of op datum gesorteerd zodat u makkelijk en snel kunt zoeken binnen het aanbod. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om middels het zoekveld presentaties of Roll Your Own's te zoeken op trefwoord of naam.

Als extra service vindt u bovenaan de pagina een aantal aanbevolen presentaties die wij regelmatig voor u updaten. Zo mist u nooit onze nieuwe presentaties voor bepaalde feestdagen of evenementen zoals het WK of de Olympische Spelen.

Vanuit de bibliotheek kunt u direct een Roll Your Own maken, presentaties previewen en meteen toevoegen aan uw speellijst(en).
Als u meer wilt weten over de betekenis van iconen en werking van de bibliotheek, dan kunt u meer lezen in de blauwe balk aan de rechterzijde van de bibliotheekpagina.

We wensen u veel plezier en gebruiksgemak met onze vernieuwde bibliotheken-pagina!
Mocht u vragen hebben over de bibliotheken of de presentaties dan helpen we u graag.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444