Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Het Formule 1 seizoen gaat weer van start!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Nog enkele dagen en dan breekt het Formule 1 geweld weer los. Het formule 1 seizoen 2016 kent een recordaantal van 21 races dit jaar.

Zoals vertrouwd start het seizoen op 20 maart met de Grand Prix van Australië op het Albert Park-circuit in Melbourne.

Deze race fungeert al sinds 1996 als de openingsrace van het Formule 1 seizoen. Het seizoen zal op 27 november worden afgesloten op het Yas Marina-circuit van Abu Dhabi.

Nieuw op de Formule 1 kalender is de Grand Prix van Europa op het circuit van Baku. Tijdens het seizoen zijn er diverse back-2-back raceweekenden waarbij de races elkaar in opeenvolgende weekenden opvolgen. Van een echte zomerpauze is geen sprake meer met slechts vier weken tussen de Grand Prix van Duitsland en de Grand Prix van België.

Voor ons als Nederlanders wordt het wederom een zeer interessant jaar door de deelname van het enorme race-talent Max Verstappen. Dit jaar wederom in een Red Bull van Toro Rosso, maar dit seizoen met een Ferrari motor.

Er staat dit jaar dus een hoop te gebeuren op Formule 1 gebied, dat is zeker. Dat is de reden dat we een binnen ons systeem een aparte bibliotheek hebben gemaakt met allerlei leuke content. Naast allerlei leuke filmpjes en foto’s, hebben we een heuse countdown naar de volgende Grand Prix die gereden gaat worden. Voor het laatste actuele nieuws hebben we een nieuwe template ontwikkelt die gevoed wordt door Nu.nl. Zo hoeft niemand meer wat te missen!

Heeft u wellicht vragen of wilt u weten welke evenementen u nog meer onder de aandacht kan brengen middels narrowcasting schermen en ons systeem? Neem gerust contact met ons op.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring