Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Hernieuwde samenwerking: BAM Materieel!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Koninklijke BAM Groep N.V. is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. De werkmaatschappijen van BAM zijn actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede in Publiek-private samenwerking. Jaarlijks brengen zij duizenden projecten tot stand welke vaak worden gekenmerkt door complexiteit en/of de grote omvang ervan.

Eén van de werkmaatschappijen van BAM Groep is BAM Materieel. Hier worden alle materieel-toepassingen ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk geleverd aan alle Nederlandse BAM bouwbedrijven. Jarenlange kennis en kunde worden hier gebundeld met allerlei aspecten zoals veiligheid, kwaliteit, prijs en levertijd. BAM Materieel is gevestigd in Lelystad.

Op 1 juli jl. is de samenwerking met BAM Materieel nieuw leven ingeblazen nadat zij een jaar geleden besloten om Merit Media te verlaten voor een ander (goedkoper) systeem. Goedkoop bleek duurkoop. Door o.a. een matige User Interface, een niet goed werkende edit module/omgeving en weinig tot geen service werd dit narrowcastingsysteem al snel weer vervangen door die van ons. "Jullie systeem is een paar tientjes per maand duurder dan het vorige systeem, maar dat is het dubbel en dwars waard!", aldus de huidige projectleider narrowcasting BAM Materieel. 

Op de locatie in Lelystad hangen op strategische plekken binnen de diverse divisies (Hout, Huisvesting, Logistiek, Staal en het Eet/Werkcafé) narrowcasting monitoren, waarop afdelings-specifieke content wordt getoond. Alle schermen hebben een specifieke doelgroep en dus een eigen uitzending, zodat de content precies op maat wordt aangeboden aan de kijker.

Een belangrijk thema binnen een dergelijke organisatie is natuurlijk veiligheid. Voor het thema ‘Think Act Live Safe’ hebben we daarom een speciaal BAM Ongevallen Scorebord gemaakt om het bewustzijn rondom ongevallen te vergroten. Dit is een dynamische template waarop de laatste ongevallen/incidenten worden bijgehouden. Middels andere presentaties wordt er veel aandacht besteed aan gezondheid en ziekteverzuim.

Verder wordt er veel gecommuniceerd over lopende en opgeleverde projecten, verjaardagen, jubilea, het laatste nieuws, weer en verkeer en overige interne mededelingen.

We kijken er erg naar uit om de interne communicatie nog beter en efficiënter te maken!

Meer weten over BAM Materieel? Bekijk dan de projectinformatie.
 

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444