Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gratis nieuwe content: Loesje!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Al jaren kunnen gebruikers van het TINS narrowcasting systeem gebruik maken van al onze algemene content. Van content voor speciale evenementen en feestdagen, tot foto-albums, sociale media, moodclips, WiFi-handouts en verjaardagen, er is voor ieder wat wils.

Dergelijke content is zeer belangrijk, aangezien het succes van narrowcasting valt of staat met de content die getoond wordt. Met name het actualiteitsgehalte en de aantrekkelijkheid van de narrowcasting content spelen hierin een belangrijke rol. Dit is ook de reden dat we met diverse nieuwsbronnen werken die volledig geautomatiseerd nieuws op de schermen plaatsen in een leuke herkenbare (en visueel aantrekkelijke) animatie. De gebruiker hoeft de betreffende presentaties(s) enkel in de speellijst(en) te zetten en de rest gaat vanzelf.

Onlangs hebben wij hier weer een nieuw (geautomatiseerd) item aan toegevoegd, namelijk content van Loesje. Wie kent haar niet? Het meisje uit Arnhem heeft de afgelopen 20 jaar de wereld verovert met het verwezenlijken van haar dromen en en het vooruit helpen van de mensheid door het verkondigen van een vrije mening en het recht op meningsvorming/verandering.

Dit doet zij door het maken van posters met teksten. Niet zomaar teksten, maar teksten die kloppen. Teksten die aansprekend zijn, verrassend, humoristisch, relativerend of strijdbaar. Voor iedereen. De eindredactie van Loesje selecteert elke week de beste teksten. Daaruit kiezen zij een weekserie, die elke week te zien zijn op de website, sociale media, op straat en in haar archief.

Binnen het TINS narrowcasting systeem hebben wij een drie-tal posters beschikbaar gesteld voor alle gebruikers. Iedere maand worden deze presentaties automatisch vervangen door drie nieuwe pakkende en actuele posters, geselecteerd door de eindredactie van Loesje. Een leuke manier om jezelf, werknemers, collega’s of bezoekers even stil te laten staan bij de actualiteit.

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij hierin kunnen betekenen.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring