Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

EK Voetbal 2016: Countdown, Nieuws en actuele Poule-standen!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Het EK Voetbal 2016 staat weer voor de deur....

Op vrijdag 10 juni om 21:00u zal gastland Frankrijk de eerste wedstrijd spelen tegen Roemenië in het Stade de France in Saint Denis.

Alle deelnemers hebben de afgelopen tijd vriendschappelijke interlands afgewerkt in aanloop naar de Europese eindstrijd halverwege juni. Het EK 2016 is het eerste Europese kampioenschap waaraan 24 landen deelnemen, in plaats van het sinds 1996 gebruikelijke aantal van 16. Des te pijnlijker is het dat het Nederlands elftal zich niet heeft weten te plaatsen voor dit eindtoernooi. Oranje eindigde in de kwalificaties als vierde in de poule achter Tsjechië, IJsland en Turkije.

Ondanks het niet deelnemen van het Nederlands elftal en het gemis van de gebruikelijke Oranje-koorts, hebben wij er toch voor gekozen om iedereen op de hoogte te houden van het laatste belangrijke nieuws omtrent het toernooi. Speciaal voor dit event hebben wij de volgende drie content-items voor alle TINS gebruikers beschikbaar gemaakt:

  • Een speciale Countdown-template waarin de dagen, uren, minuten en seconden afgeteld worden naar de eerste wedstrijd op vrijdag 10 juni 2016.
  • Zes Poule-templates waarin gedurende het EK de poule-standen (A t/m F) bijgehouden worden.
  • Een live nieuwsfeed, waarin iedereen op de hoogte gehouden wordt van het laatste actuele EK nieuws. Hierbij kan je denken aan achtergrondinformatie en andere wetenswaardigheden.

We hopen iedereen hier toch mee in de EK stemming te krijgen. Dus ben je een stiekeme supporter van de Rode Duivels? Met de content van Merit Media blijf je altijd op de hoogte… ;-)

Ook op zoek naar een handig medium om dergelijke informatie te delen met bezoekers/ personeel of bewoners? Neem dan even contact met ons op!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444