Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BAM Wonen Bouwen op Maat kiest voor TINS narrowcasting

Auteur: 
Dennis Coremans
Tags: 

Merit Media en BAM Wonen Bouwen op Maat, onderdeel van de koninklijke BAM groep, hebben de handen ineengeslagen om de communicatie op de grote bouwprojecten te optimaliseren. BAM Wonen legt zich volledig toe op nieuwbouw en renovatie van woningen. De projecten zijn zeer divers, te denken valt aan herontwikkeling van bedrijfspanden naar nieuwe woonruimte tot het realiseren van complete nieuwbouwwijken. 

De nieuwe samenwerking vloeit voort uit de relatie tussen Merit Media en de Koninklijke BAM groep, de regiokantoren maken namelijk al jarenlang gebruik van het TINS narrowcastingsysteem. Communiceren door middel van narrowcasting is hier succesvol geïntegreerd en heeft zodoende een prominente plek ingenomen om in contact te komen met bezoekers en personeel. Gezien de positieve ervaringen is de volgende stap, het uitrollen van narrowcasting op bouwprojecten, een logische keuze.

 

Op de bouwprojecten zijn dagelijks meerdere teams werkzaam die afzonderlijk worden aangestuurd door onderaannemers. Bij grotere projecten praat je dan al snel over een grote groep mensen die zich continu verplaatsen over het bouwproject. Om samen succesvol en veilig te kunnen bouwen is het van groot belang dat er op een éénduidige manier gecommuniceerd wordt. Narrowcasting is hier een ideaal communicatiemedium voor, je kunt zeer eenvoudig, op een centrale plek, alle betrokken partijen informeren.

Dit jaar wordt het TINS narrowcastingsysteem uitgerold op alle bestaande en nieuwe bouwprojecten. In overleg met de hoofduitvoerder wordt er bekeken welke bouwunits worden voorzien van narrowcasting. Doelstelling is dat de beeldschermen geplaatst worden op strategische punten die toegankelijk zijn voor al het bouwpersoneel. Te denken valt aan de directe omgeving van de koffieautomaat, de kantine en de units waar de (onder)aannemers kantoor houden.

 

Via het content management systeem kan de hoofduitvoerder zeer eenvoudig berichten delen op de beeldschermen. Omdat het CMS volledig web-based is kan de afspeellijst vanaf iedere locatie én op ieder moment aangepast worden. De aanpassingen zijn direct te zien of, wanneer dit wenselijk is, eenvoudig in te plannen via de agenda-functie.

Daarnaast zijn er specifieke datakoppelingen gerealiseerd, zo is er een BAM nieuwsfeed die op dagbasis (volledig automatisch) voorziet in het allerlaatste nieuws over de Koninklijke BAM Groep. In het kader van veilig werken worden er dagelijks nieuwe veiligheidsvoorschriften onder de aandacht gebracht. Ook zijn er diverse socialmediakanalen gekoppeld, te denken valt aan Twitter- en Instagram. Deze koppelingen genereren continu een automatische stroom aan nieuwe berichtgeving. Zelfs wanneer er even geen nieuws te melden is omtrent het bouwproject blijft de uitzending altijd actueel en dus relevant om naar te kijken.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring