Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BAM Materieel maakt de 60.000ste presentatie binnen TINS!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Dat het binnen het TINS narrowcasting systeem een peuleschil is om presentaties te maken en te publiceren is al lang geen verrassing meer. Er wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt, en dat is maar goed ook! 

Een van de belangrijkste onderdelen van narrowcasting is immers de getoonde content. Die moet altijd actueel en aantrekkelijk zijn en in staat zijn om de boodschap over te brengen op de doelgroep.

Halverwege 2013 stond de presentatie-teller nog op 20.000, destijds gemaakt door Technische Unie bij een interne mededeling. Vervolgens zijn daar in een klein anderhalf jaar nog eens 10.000 bijgekomen, waardoor de teller begin februari 2015 de 30.000 aantikte, toen Mastermate een van haar winteracties publiceerde. Eind mei 2015 was er wederom een mooie mijlpaal toen Mercedes-Benz Bedrijfswagens de nieuwe TV Commercial van de V-Klasse Vans toevoegde aan het systeem. De teller tikte toen de 50.000 aan.

In de tussentijd zijn hier weer 10.000 presentaties bijgekomen, toen deze maand de 60.000ste presentatie gemaakt werd door BAM Materieel. De eer was ditmaal aan Ellen de Roy bij het maken van een interne mededeling. Een mooi moment dus om af te reizen naar het hoofdkantoor om hier bij stil te staan en uiteraard een mooie bos bloemen te overhandigen.

We vinden het bijzonder mooi om te zien dat de content van onze klanten door de jaren heen steeds beter en professioneler wordt. Stilstaande afbeeldingen maken plaats voor prachtige en doeltreffende beelden en animaties. Lappen onleesbare tekst maken plaats voor korte, bondige en duidelijke mededelingen die je ook echt in beweging brengen. Dat is immers de kracht van goede narrowcasting.

Op naar de volgende mijlpaal!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring